Χρηστίδης: Δεν μπορεί ο Καμμένος να μιλά για παρακράτος


Ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει στοιχεία που να αποδεικνύεται η προβοκάτσια, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι ντροπή ο Πάνος Καμμένος, ο υπουργός που είναι υπεύθυνος για την άμυνα της χώρας να κάνει δηλώσεις περί παρακράτους.

"Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είναι προβοκάτσια, οφείλει να δώσει στοιχεία και να αντιμετωπίσει το ζήτημα", τόνισε ο κ. Χρηστίδης

απαντώντας στις αναφορές του Πάνου Καμμένου στο Twitter για παρακράτος, όσο και στην ανακοίνωση της κυβέρνησής που μιλά για προβοκατόρικη επίθεση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε απαράδεχτο "την ώρα που εμείς δεν κάνουμε καμία συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, να λένε τέτοια πράγματα, είναι ντροπή!". "Είναι δυνατόν ο υπουργός που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια της χώρας να μιλά για παρακράτος;", διερωτήθηκε.

Ο Παύλος Χρηστίδης επανέλαβε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για παραίτηση του αρμόδιο υπουργού Νίκου Τόσκα τονίζοντας ότι "Ο κύριος Τόσκας και δεν θέλει και δεν μπορεί. Έχει δείξει την ανεπάρκειά του, πρέπει να παραιτηθεί".

Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη ασχολείται με τα έγγραφα των οικονομικών παραδείσων έχουμε τρομοκρατική ενέργεια κάτι θυμίζει..ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 6, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα