Αστυνομική επιχείρηση στις Βρυξέλλες: Ένοπλος "ταμπουρώθηκε" σε κτήριο (pics &vid)


Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείριση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Φορέ των Βρυξελλών.

Οι Αστυνομικοί, διερευνώντας το ενδεχόμενο δολοφονίας, απέκλεισαν τις εισόδους ενός κτιρίου στο δρόμο Ζαν Μπαπτίστ Βανπέ, κοντά στην πλατεία Σαιν-Ντενί, ενώ πάνω από την περιοχή πετούσαν και ελικόπτερα της αστυνομίας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, όμως δεν βρήκαν τίποτα. «Ερευνούν τα κτίρια, όμως μπορούμε να πούμε πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε η εκπρόσωπος. Αν και στην αρχή υπήρχαν πληροφορίες ότι στο σπίτι υπήρχε

ένοπλος, εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε την παρουσία ενόπλου στην περιοχή.

Βελγικά μέσα αναφέρουν ότι ένας Πολωνός εμφανίστηκε σε κατάστημα στο Σαιν Ζιλ και υποστήριξε ότι έγινε μία δολοφονία, υποστήριξε εκπρόσωπος της Αστυνομίας των Βρυξελλών. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, όμως δεν βρήκαν τίποτα. «Ερευνούν τα κτίρια, όμως μπορούμε να πούμε πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε η εκπρόσωπος.

Οι Βελγικές αρχές εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας από τον Μάρτιο 2016, όταν καμικάζι βομβιστές είχαν σκοτώσει 32 ανθρώπους στο αεροδρόμιο και το μετρό.

Ελικόπτερο πετά σε χαμηλό ύψος πάνω από το σπίτι, που βρίσκεται κοντά σε δημοτικό σχολείο με περίπου 350 μαθητές στη συνοικία Forest της βελγικής πρωτεύουσας, πλησίον της πλατείας Σεν Ντενί.

Οι Αρχές απέκλεισαν τη γύρω περιοχή και διέταξαν τους περιοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους. Η αστυνομία δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη φύση της επιχείρησης.

Τροποποιήσεις έχουν γίνει και στα δρομολόγια των λεωφορείων, που απαγορεύεται να περάσουν από τη συγκεκριμένη οδό. Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία των τοπικών λεωφορείων, έγινε εκτροπή λόγω αστυνομικής παρέμβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα