Απίστευτος Τραμπ: "Τελείωσε" τον Σκαραμούτσι σε δέκα μέρες


Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επιμένει ότι δεν επικρατεί χάος στον Λευκό Οίκο, αλλά οι σπασμωδικές κινήσεις του άλλο δείχνουν. Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, «ξήλωσε» κιόλας τον Αντονι Σκαραμούτσι.

Σύμφωνα με τρεις πηγές που επικαλούνται οι New York Times, ο Τραμπ αποφάσισε να διώξει τον πρώην χρηματιστή μόλις δέκα ημέρες έπειτα από τον διορισμό του στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Ο Σκαραμούτσι κόμπαζε ότι δίνει αναφορά απευθείας

στον πρόεδρο και όχι στον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι. Σύμφωνα με τους New York Times, η απομάκρυνσή του ήρθε έπειτα από απαίτηση του Κέλι, ο οποίος ξεκαθάρισε το πρωί της Δευτέρας στο προσωπικό του Λευκού Οίκου ότι ο ίδιος είναι επικεφαλής.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Σκαραμούτσι θα συνεχίσει να εργάζεται στον Λευκό Οίκο, σε άλλη θέση, ή αν θα απομακρυνθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην χρηματιστής προστέθηκε στο επιτελείο του Τραμπ πριν από δέκα ημέρες και ακολούθησαν οι αποχωρήσεις του Σον Σπάισερ από τη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου και του ελληνικής καταγωγής Ρέινς Πρίμπους από τη θέση του προσωπάρχη.

«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου», ανέφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Ο κος Σκαραμούτσι ένοιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα