Απίστευτος Νεϊμάρ: Τι ζητάει από την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει


Ο Νεϊμάρ έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα με μεγάλες φιλοδοξίες για το νέο του ξεκίνημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν κύλησαν όλα όπως τα φαντάστηκε με τον τραυματισμό του να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Από την περασμένη εβδομάδα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από το Παρίσι, όλο και πληθαίνουν. Η Don Balon αναφέρει ακόμα πως

ο 26χρονος επιθετικός επιθυμεί να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, όμως υπό δύο όρους. Μάλιστα και οι δύο έχουν άμεση σχέση με τον Λιονέλ Μέσι.

Πρώτον, ο Νεϊμάρ επιθυμεί χρηματικές απολαβές ίσες με εκείνες του Μέσι. Αυτό είναι κάτι που έως και λογικό θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος. Αλλά ο δεύτερος, είναι ελαφρώς τραβηγμένος…

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει από τον Μέσι να ζητήσει δημόσια από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να τον πάρουν πίσω! Με άλλα λόγια, να βγει ο Αργεντινός να… παρακαλέσει τους «μπλουγκράνα» να ξαναγοράσουν τον Νεϊμάρ! Ο ποδοσφαιριστής της Παρί θέλει να νιώσει επιθυμητός από τους πρώην συμπαίκτες του και πιστεύει ότι μια τέτοια ενέργεια είναι θεμιτή καθώς άλλωστε έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην Τσέλσι με την περίπτωση του Φάμπρεγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα