Καμία ευθύνη της ΑΕΚ για τη διακοπή του ντέρμπι


Το φύλλο αγώνα του Γιώργου Κομίνη για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα χθες βράδυ γράφει ότι η ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια εξαιτίας της βίαιας εισόδου του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας.

Η επίθεση που έγινε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και συγκεκριμένα στον Βασίλη Δημητριάδη, η επίθεση του Μίχελ στον διαιτητή λέγοντάς του «You are finished today» (τελείωσες σήμερα), όπως και όσα του είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου, είναι ακόμα ορισμένα στοιχεία που γράφονται στο φύλλο αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος

της ΑΕΚ τόνισε στον διαιτητή του αγώνα το εξής: «με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββίδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν». Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, ο Κομίνης έγραψε πως αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα. Δηλαδή δεν αναφέρεται πουθενά ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο, όπως σας ενημέρωσε to10.gr.

Αναφορικά με το γκολ, ο Κομίνης ισχυρίζεται στο φύλλο αγώνα διευκρινίζεται ότι είχε αποφασίσει να το κατακυρώσει, αλλά τον πρόλαβε η βίαιη είσοδος Σαββίδη και των βοηθών του. Βέβαια είναι δεδομένο ότι σε ότι αφορά την κατοκύρωση του γκολ αυτό δεν ισχύει καθώς είχε σηκώσει το χέρι του ο Κομίνης δίνοντας οφσάιντ, αλλάζοντας απόφαση ώρες μετά στα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα