«Άνθρωποι του Μέσι συναντήθηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι» (pic)


Αν ισχύει το ρεπορτάζ του Ντάνκαν Καστλς, το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Λιονέλ Μέσι μόνο φήμες δεν αποτελεί.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της «Daily Record», οι άνθρωποι του Λιονέλ Μέσι συναντήθηκαν με τους αντίστοιχους της Σίτι σε εστιατόριo της Βαρκελώνης την προηγούμενη εβδομάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Αγγλία - γεγονός που για να πραγματοποιηθεί πρέπει να καλυφθεί η ρήτρα των 300.000.000

ευρώ.

Φυσικά, αν γίνει αυτό θα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, σε μια περίοδο που φαίνεται πως καμία ρήτρα δεν είναι απαγορευτική για επενδυτές όπως αυτοί των Παρί και Σίτι.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα χρησιμοποιεί πηγές από την Βαρκελώνη, σύμφωνα με τις οποίες «ο Μέσι σκέφτεται σοβαρά να φύγει. Είναι ανοιχτός σε μια μετακίνηση, αλλά θα του πάρει καιρό να αποφασίσει».

Η Σίτι προχώρησε στην διάψευση ότι είναι έτοιμη να δώσει 300.000.000 ευρώ για τον Αργεντινό και στο εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζεται πως ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ώστε να φύγει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Θυμίζουμε πως Μέσι και Μπαρτσελόνα έχουν συμφωνήσει σε νέο 4ετές συμβόλαιο, με το οποίο ο Μέσι θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 62.000.000 τον χρόνο. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα