Άννα Βίσση: Στηρίζει την LGBT κοινότητα με ένα τραγούδι που έχει διχάσει το Ίντερνετ (vid)


Θετικά αλλά και αρνητικά είναι τα σχόλια που έλαβε η Άννα Bίσση για το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο «Αφού», το οποίο έχει LGBTQI+ περιεχόμενο. Την νέα της κυκλοφορία υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας με τον οποίο αποτελούν αχώριστο καλλιτεχνικά δίδυμο.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ανέφερε: «Από τότε που γνώρισα τον Καρβέλα στη ζωή μου και κάνουμε μουσική μαζί δεν θυμάμαι ποτέ κανείς να μας έχει επιβάλει κάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ πια στην καριέρα μου να σκέφτομαι μόνο πράγματα που θέλω να πω και

είναι απλά κι ωραία, χωρίς να με νοιάζει».

Κάποιοι το λάτρεψαν, αποθεώνοντας την Άννα Βίσση και άλλοι την κατακεραύνωσαν.

Κάποιοι από τους στίχους:

«Αφού σ’ αγαπάω.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκείνο που νιώθει.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου η σχέση ήταν αγόρι
Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.
Φτάνει να θέλει
όσο εσένα εγώ, όσο εμένα εσύ».

Τα σχόλια

«ΦΩΝΑΡΑ…ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ !!!», «Τολμηρό και πραγματικά υπέροχο με νόημα. Πόσο γλυκό, αληθινό και σύγχρονο! Έρωτες του καιρού μας, σε ευχαριστούμε Θεά!», «Καταπληκτικό τραγούδι Αννούλα μου πανέμορφη!!! Πανέμορφο!!! Είσαι απλά ΘΕΑΡΑ!!!», ήταν ορισμένα από τα θετικά σχόλια στο Youtube.

«Κρίμα Άννα. Το τραγούδι είναι μεγάλη μα@@@ία!»,

«Το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι ότι είναι κακό το τραγούδι αλλά ότι σε κάνει να αμφιβάλεις πλέον ακόμα και για το γούστο ή την αισθητική της. Τα ακούει κανείς άραγε πριν τα ηχογραφήσουν; Ο κατήφορος ο ίδιος..», «Πιο πολύ τραγούδι που το ερμηνεύει ο Καρβέλας μου θυμίζει… Ασυνάρτητοι στίχοι που δεν ξέρουν τι μήνυμα θέλουν να πρωτοστείλουν… Βίσση γιατί δεν ψάχνεις για νους στιχουργούς;; Ο Καρβέλας γράφει μουσικάρες αλλά ΠΛΕΟΝ από στίχους είναι γα@@@ε τα…! Παλαιότερα ναι… Εγραφε στιχάρες… Προ δεκαετίας όμως».

«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΙΜΙΖΕΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα