Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπεσά

20:48 7/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Την λίστα με τις εναλλακτικές λύσεις για την θέση του αριστερού μπακ-χαφ ανοίγει ξανά ο Παναθηναϊκός μετά το ναυάγιο με την περίπτωση του Γκάμπριελ Σίλβα, ο οποίος τελικά καταλήγει στην Σεντ Ετιέν, με τον Βενσάν Μπεσά να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο 31χρονος Γάλλος αριστερός μπακ-χαφ της Καέν είχε προταθεί στους πράσινους πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ήταν από τους παίκτες που είχαν αρέσει πολύ

στον Παναθηναϊκό, πριν προκύψει η περίπτωση του Γκάμπριελ Σίλβα, στον οποίο οι πράσινοι έριξαν όλο το βάρος για την απόκτηση του από την στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο.

Ο Μπεσά, ο οποίος μετρά πάνω από 400 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του στην Ligue 1 και Ligue 2 με τις φανέλες των Μετς, Μπουλόν, Ναντ και Καέν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με την ομάδα της Νορμανδίας και ως εκ τούτου από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος, κάτι που μπορεί να ρίξει αισθητά την τιμή του.

Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως αριστερός χαφ, όσο και ως αριστερός μπακ και ήταν βασικός στην πρεμιέρα της Ligue 1, όπου η Καέν ηττήθηκε με 1-0 από την Μονπελιέ. Πηγές κοντά στο περιβάλλον του παίκτη υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα ζεστός για την απόκτηση του, κάτι που απομένει να επιβεβαιωθεί τις προσεχείς ημέρες, αφού το τριφύλλι αναμένεται να ενισχυθεί δεδομένα στην συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα