Αινιγματικό tweet και «πράσινο» like ο Τζάνινγκ, που θέλει ο Παναθηναϊκός (pic)

19:51 7/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Αμερικανός «μπόμπερ», που έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, είναι στην ατζέντα του «τριφυλλιού», αλλά και ομάδων του ΝΒΑ, οι οποίες του προσφέρουν κατά κύριο λόγο two-way συμβόλαια. Άλλωστε, μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού ο Τζάνινγκ έκανε προπονήσεις με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο ίδιος, λοιπόν, μοιάζει... ανυπόμονος και θέλει να μάθει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως φαίνεται και από τη δραστηριότητά του και τις

κινήσεις του στα social media. Κι αυτό γιατί το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) ο Τζάνινγκ έγραψε στο Twitter: «Κάντε το να συμβεί», αναφερόμενος πιθανότητα στην υπογραφή του επόμενου συμβολαίου του...

Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και συμπαίκτης του Κρις Σίνγκλετον και του Ίαν Βουγιούκα στην «Λόκο», έκανε ένα «πράσινο» like σε έναν χρήστη του Twitter, που του σχολίασε για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Make it happen!

— Matt Janning (@mjanning23) 7 Αυγούστου 2017

Θυμίζουμε πως το 2015 ο Τζάνινγκ είχε βρεθεί ξανά μια «ανάσα» από τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, με τα... likes του στο Twitter να «προδίδουν» την έντονη επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα. Η περίπτωσή του τελικά δεν είχε προχωρήσει πριν από δύο καλοκαίρια, αφού ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε υπογράψει τον Τζέιμς Φέλντειν.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα