Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο (pics)

19:46 2/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Έναν Τούρκο συνέλαβαν οι Έλληνες στρατιωτικοί στο φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Σύμφωνα με το thrakinea.gr, πρόκειται για στρατιωτικό ο οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με σκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη.

Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες το μηχάνημα ανήκει στο δήμο Αδριανούπολης. Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, όπως αναφέρει το thrakinea.gr.

Ποιος είναι ο άντρας που συνελήφθη

Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, τα οποία έδωσαν στη δημοσιότητα την φωτογραφία και το όνομά του.

#SONDAKİKA

Yunan askerleri, Pazarkule Sınır Kapısı'nda su hattı yenileme çalışmalarında görev yapan Edirne Belediyesi çalışanı Musa Alerik isimli kepçe operatörünü, tampon sahasını işgal etme nedeniyle gözaltına alarak, Oristia'da şehrine götürdü. pic.twitter.com/z9HqFH8Cos

— Türk Haber Ajansı (@TurkHaberAjansi) May 2, 2018

Ο δήμαρχος Αδριανούπολης, Ρετζέπ Γκιουρκάν, επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο συλληφθείς από τις ελληνικές αρχές είναι εργάτης, ο οποίος εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό του δήμου Αδριανουπόλεως. Στο ίδιο τηλεγράφημα περιλαμβάνονται δηλώσεις του δημάρχου Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας και ότι έχουν γίνει επικοινωνίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύλληψη Τούρκου στα σύνορα στον Έβρο (pics)

Κουρουμπλής: Μετά τις τουρκικές εκλογές λύση για τους δύο στρατιωτικούς

Κοτζιάς: Η Τουρκία πατά σε κόκκινες γραμμές - Τι είπε για τους Έλληνες στρατιωτικούς
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν μπορούν να έχουν προνομιακή μεταχείριση

Keywords
Τυχαία Θέματα