ΑΕΚ - Ξάνθη 4-0: Show Βράνιες, με ''αέρα'' η ΑΕΚ!


ΑΕΚ - Ξάνθη 4-0: Όγκνιεν Βράνιες show στο ΟΑΚΑ, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή να σημειώνει χατ τρικ, επιτυγχάνοντας ένα σπάνιο επίτευγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, καθώς έγινε ο πρώτος στόπερ που σημείωσε τρία γκολ σε ένα ματς στην ιστορία του εγχώριου πρωταθλήματος!

Ο 28χρονος αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση του Γκάλο, η μπάλα κόντραρε, ο Τσιγκρίνσκι

πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει στον Βράνιες (ήταν εκτεθειμένος) και να καταλήγει στα δίχτυα της Ξάνθης (1-0). Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 19ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ, ο Βράνιες ολομόναχος σηκώθηκε για κεφαλιά και σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς (19, 2-0).

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν σταμάτησε εκεί, πετυχαίνοντας χατ τρικ και μάλιστα ''καθαρό'' (μέσα σε ένα ημίχρονο), χτυπώντας για τρίτη φορά στο 33ο λεπτό. Μετά από σέντρα στην περιοχή της Ξάνθης, ο Τσιγκρίνσκι δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και ο επερχόμενος Βόσνιος στόπερ με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έγραψε ιστορία (33', 3-0).

Το ''κερασάκι'' στην ''τούρτα'' για την ΑΕΚ μπήκε ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 45 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γκάλο να πραγματοποιεί φοβερή κούρσα και την κατάλληλη στιγμή να κάνει το γύρισμα, με τον Μπακασέτα να νικά με κεφαλιά τον Ζίφκοβιτς για τέταρτη (και τελευταία) φορά στο ματς (44', 4-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα