Άρης - Αν. Καρδίτσας 3-0: Άνετος και ωραίος ο Άρης!


Άρης - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0: Έδειξε εμπράκτως την υπεροχή του ο Άρης, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου του φετινού στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια της Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Ούγκο Σόουζα στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πορτογάλο αμυντικό να εκμεταλλεύεται την ωραία εκτέλεση

κόρνερ του Πλατέλλα και με προβολή να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-0, 46').

Στο 62ο λεπτό, ο Πασάς κέρδισε πέναλτι, με τον Πλατέλλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και να μη λαθεύει, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του Άρη που ουσιαστικά ''καθάρισε'' το παιχνίδι (2-0, 63'), με το τρίτο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.

Ο Μιλούνοβιτς έκανε ''σεφτέ'' φέτος πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα του Άρη στο παιχνίδι, δίνοντας πανηγυρικό τόνο σε μια άνετη επικράτηση, τη 14η της ομάδας του σε σύνολο 17 αναμετρήσεων στη Football League.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71′ Μαραγκός), Πλατέλλας (68′ Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (61′ Ντούνης).

Αν. Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68′ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83′ Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57′ Πλαβούκος)

Keywords
Τυχαία Θέματα