ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Πάρτι τίτλου στο ΟΑΚΑ

21:28 1/4/2018 - Πηγή: Pagenews

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Σημαντικό βήμα τίτλου για την ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League, ικανοποιώντας τους 40.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του

Μανόλο Χιμένεθ ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μετά από την πάσα του Χριστοδουλόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Εμιλιάνο Ινσούα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 53ο λεπτό, η ΑΕΚ έκανε δύο τα τέρματά της, όταν από προσπάθεια και γύρισμα του Χουλτ από τα αριστερά, ο Ροντρίγκο Γκάλο εκμεταλλεύτηκε το κενό στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι (2-0, 53').

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε εκ νέου από τον Σέρχιο Αραούχο, έπειτα από διπλή προσπάθεια στην περιοχή του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενος εκτέλεση κόρνερ. Ο Αργεντινός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του που έκανε αποφασιστικότατο βήμα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Θάνου, ιδίως στο πρώτο μέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα