Άδεια στον Κουφοντίνα: Αντίδραση και από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών


"Αδιανόητο πώς ένας τρομοκράτης που έχει σκοτώσει διπλωμάτες έχει το δικαίωμα να απολαύσει μια τέτοια ρύθμιση". Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, εκφράζοντας την αντίθεσή του για την διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη λύπη μας ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο υπαρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του Τούρκου διπλωμάτη Τσετίν Γιοργκού το 1991 και για την απόπειρα δολοφονίας και του διπλωματικού υπαλλήλου

Ντενίζ Μπουλούκμπαση και για τη συμμετοχή στη δολοφονία του δεύτερου σύμβουλου της τουρκικής πρεσβείας Ομέρ Χαλούκ Σιπαχίογλου, βγήκε από τη φυλακή σήμερα (9 Νοεμβρίου) για μια περίοδο δύο ημερών» γράφει η ανακοίνωση.

«Είναι αδύνατο να γίνει κατανοητό πώς ένας τρομοκράτης που έχει επανειλημμένα αφαιρέσει τις ζωές των διπλωματών μας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια τέτοια ρύθμιση. Η ανοχή σε έναν αιμοδιψή τρομοκράτη ατιμάζει τη μνήμη των μαρτύρων διπλωματών μας» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα