Survivor 2: Υποψήφιοι οι Αγόρου, Θοδωρής και Νίκος Θωμάς (vid)


Στο Survivor 2 φαίνεται πως οι μαχητές έχουν διασπαστεί και πως καμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ομάδος. Από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας γλύτωσαν οι Ροδάνθη που κέρδισε τον ''τίτλο'' του MVP της ομάδας της για αυτή την εβδομάδα και ο Χάρης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

Ερωτηθείς για αυτό το αποτέλεσμα ο Αγόρου είπε:

''Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Πάνω- κάτω γνωρίζω ποιοι με ψήφισαν και ποιο είναι το άτομο που τους παρακινεί σε αυτή τη κατεύθυνση και κινείται πίσω

από κλειστές κουρτίνες. Δεν με χαροποιεί όλο αυτό αλλά αφού είναι έτσι τα πράγματα τι να κάνουμε… Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ηλίας. Λειτουργεί για το προσωπικό του όφελος και όχι της ομάδας. Έχει φτιάξει μια παραομάδα μέσα στην ομάδα και γι' αυτό δεν λειτουργούμε καλά. Υπάρχει μια αρνητική ενέργεια πλέον''.

Ακολούθησε η δεύτερη ''βόμβα'' με τη Ροδάνθη να ψηφίζει τον Θοδωρή για δεύτερο υποψήφιο γιατί δεν ήταν καλός στα αγωνίσματα. Το γνωστό μοντέλο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι από την πλευρά του, με τον Χάρη να θέτει ως τρίτο υποψήφιο τον Νίκο Θωμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα