Samsung: Προμήθευση μπαταριών από την LG;


Η Samsung, σύμφωνα με πηγές, ολοκλήρωσε την έρευνα σχετικά με το προβληματικό μοντέλο της, Samsung Galaxy Note 7. Ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα κάτι σχετικά με το ζήτημα.

Μέχρι να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, οι σημερινές πληροφορίες θέλουν τη Samsung να στρέφεται

σε τρίτο όνομα για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των μπαταριών για τα μελλοντικά smartphones. Οι ίδιες πηγές λένε ότι από του χρόνου η Samsung μπορεί να στραφεί στην επίσης Κορεάτικη και αντίπαλη LG. Το τμήμα LG Chemical αναφέρεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις από τον Οκτώβριο με τη Samsung μετά την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7.

Καμία από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι «είναι πολύ πιθανό η LG να ξεκινήσει να προμηθεύει την Samsung με μπαταρίες για smartphones, το δεύτερο μισό του 2017». Άλλη πηγή, που είναι κοντά στις συνομιλίες, αναφέρει ότι υπάρχει 90% πιθανότητα να επιλεγούν οι μπαταρίες της LG.

Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, ποια συσκευή θα είναι η πρώτη με LG μπαταρία; Η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά το Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, η ναυαρχίδα θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Ίσως η μπαταρία της LG Chemical να προορίζεται για το Samsung Galaxy Note 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα