Jeep Compass: Στην ελληνική αγορά η …πυξίδα


Το νέο μοντέλο, που λανσάρεται ήδη στην χώρα μας, προσφέρεται σε πλούσια γκάμα κινητήρων και εξοπλισμό ιδιαίτερα πλούσιο, όσον αφορά τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, την άνεση και τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Συγκεκριμένα, στο καλαίσθητο εσωτερικό του, το νέο μοντέλο προσφέρεται με πίνακα οργάνων που θα προβάλλει όλες τις λειτουργίες στην έγχρωμη οθόνη LED διάστασης έως 7 ιντσών ενώ μια δεύτερη οθόνη, θα φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων infotainment

UConnect στην κεντρική κονσόλα.

Το νέο Compass εξοπλίζεται με δύο συστήματα μόνιμης τετρακίνησης, ενώ θα υπάρχει και το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Jeep Selec-Terrain που προσφέρει πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης κίνησης, Auto, Snow, Sand, Mad ή Rock (η τελευταία μόνο στο Trailhawk) ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο και τις καιρικές συνθήκες.

Το νέο Compass μπορεί να επιλεχθεί με τον μικρότερο κινητήρα βενζίνης 1.4 MultiAir2 Turbo που αποδίδει 140 ίππους με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ με το ίδιο μοτέρ υπάρχει κα μια πιο ισχυρή έκδοση με 170 ίππους με τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το νέο Jeep Compass σε εκδόσεις Sport, Longtitude, Limited και Trailhawk με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε, κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από 1.4 μέχρι και 2 λίτρα.

Προσφέρει δύο νέα συστήματα τετρακίνησης, Jeep Active Drive και Jeep Active Drive Low, τα οποία εκτός από τα driving modes λειτουργίας για κάθε έδαφος, αποσυμπλέκουν ακαριαία τον πίσω άξονα όταν το 4Χ4 δεν είναι απαραίτητο, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη οικονομία αλλά και απόκριση. Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζουν περισσότερα από 70 συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, άλλα στον στάνταρ εξοπλισμό και άλλα ως προαιρετικά.

Το νέο Jeep Compass μπορεί να αποκτηθεί με ένα από τα πολλά προγράμματα χρηματοδότησης της ελληνικής αντιπροσωπείας με κορυφαία επιλογή το άτοκο πρόγραμμα 50-50.

Το νέο μοντέλο κοστίζει από 25.000 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα