H Volkswagen «αποκάλυψε» το νέο Touareg στο Πεκίνο


Η Volkswagen γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που αποκαλύπτει σε παγκόσμια πρεμιέρα ένα μοντέλο της στη Κίνα. Παρουσίασε το νέο Touareg, το οποίο αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της εταιρείας και έρχεται να διεκδικήσει επιθετικά μία θέση στην κορυφή της premium SUV κατηγορίας με εκφραστικό design, καινοτόμα συστήματα χειρισμού,

άνεσης και τεχνολογίας και κορυφαία επίπεδα υλικών και κατασκευής.

Οι προηγούμενες δύο γενιές του μοντέλου πούλησαν σχεδόν ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα, ενώ οι επικεφαλής αισιοδοξούν ότι θα συνεχιστεί η καλή του πορεία και τα επόμενα χρόνια. Στο νέο Touareg η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, έναν ενιαίο ψηφιακό πίνακα ελέγχου. Στο Innovision Cockpit, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, διάστασης 12 ιντσών και το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας Discover Premium σε οθόνη 15 ιντσών, αποτελούν ένα ενιαίο, ψηφιακό σύστημα ελέγχου, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, πολύ υψηλής ευκρίνειας, που δεν χρειάζεται οποιοδήποτε συμβατικό διακόπτη ή περιστροφικό επιλογέα.

Το νέο Touareg είναι μεγαλύτερο, ελαφρύτερο και με πιο έξυπνη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων για μεγαλύτερη άνεση οδηγού και επιβατών (έως 7 συνολικά). Οι μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις εξασφαλίζουν χώρο αποσκευών 810 λίτρων, ενώ το αυτοκίνητο είναι 106 κιλά ελαφρύτερο χάρη στη χρήση αλουμινίου (48%) και high-tech χάλυβα (52%).

Το μοντέλο λανσάρεται με μεγάλη γκάμα V6 και V8 αποδοτικών και ισχυρών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με ισχύ από 231 έως 421 ίππους, ενώ προβλέπεται και ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύστημα 367 ίππων.

Keywords
Τυχαία Θέματα