Game of Thrones: Για ποιον ήρωα αρχίζουν τα δύσκολα; Οι φωτογραφίες που το μαρτυρούν


Καλό θα ήταν όσοι από τους φανατικούς του Game of Thrones δεν παρακολούθησαν το 4ο επεισόδιο της νέας σεζόν της σειράς να μην διαβάσουν αυτό το άρθρο, γιατί όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν spoilers.

Έπειτα από τις "επιθέσεις" χάκερς οι οποίοι απειλούν να διαρρεύσουν τα επόμενα επεισόδια του 7ου κύκλου, οι δημιουργοί της σειράς περνούν στην αντεπίθεση με ελεγχόμενες διαρροές φωτογραφιών από τα σετ του επόμενου επεισοδίου, ρίχνοντας

κι άλλο λάδι στη φωτιά των σεναρίων που αφορούν τη συνέχεια της ιστορίας του G.R.R. Martin.

Έτσι λοιπόν, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες προαναγγέλλουν την πλοκή και τους ήρωες που αναμένεται να ταλαιπωρηθούν περισσότερο από τις εξελίξεις.

Για την ακρίβεια, τον ήρωα που δεν είναι άλλος από τον Τύριον Λάνιστερ, που παρακολούθησε live τον στρατό της (άλλοτε) οικογένειας του να γίνεται παρανάλωμα από τη στιγμή που στο παιχνίδι των Βασιλείων ενέσκηψαν οι δράκοι της Νταϊνέρις και τον ίδιο του τον αδελφό να γλιτώνει (;) στο "και πέντε" από την οργή του δράκου Ντρόγκον.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ελεγχόμενες διαρροές, στο 5ο επεισόδιο ο σοφός νάνος της σειράς φλερτάρει με την καταστροφή, τη στιγμή που ένας παλιός γνώριμος του Τζον Σνόου βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη των τρόπων με τους οποίους το δρακόγυαλο μπορεί να εξολοθρεύσει τους White Walkers.

Όσο γι' αυτούς επίσης αναμένεται να εμφανιστούν σ' αυτό το 5ο επεισόδιο, βάζοντας σε τροχιά τις εξελίξεις για τις οποίες προετοιμάζονται τόσο οι ήρωες, όσο και οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς του ΗΒΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα