Focus στην διεθνή αγορά Αυτοκινήτου


- Oι πωλήσεις του BMW Group ανήλθαν κατά τη διάρκεια του πρώτου 7μήνου της χρονιάς στις 180.726, αύξηση 0,4% από πέρσι. Η εταιρία πούλησε επίσης περισσότερα οχήματα από ποτέ φτάνοντας τις 1.401.551 παραδόσεις (+4,3%) σε όλο τον κόσμο.

- Πάνω από 50.000 ηλεκτρκά μοντέλα πούλησε το BMW Group. Συγκεκριμένα, ο Ιούλιος σηματοδότησε ένα ακόμα ορόσημο για την απαράμιλλη γκάμα ηλεκτρικών

οχημάτων του βαυαρικού Group: από την αρχή της χρονιάς, πάνω από 50.000 BMW i, BMW iPerformance και ηλεκτρικά MINI έχουν παραδοθεί σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, το BMW Group έχει συνολικά εννέα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά.

- Σε τροχιά ανόδου βρίσκονται τα πακέτα εξατομίκευσης της Nissan και συγκεκριμένα αυτά που αφορούν το νέο Micra. Σύμφωνα με τη Nissan ένας στους τέσσερις νέους ιδιοκτήτες επιλέγει να ενισχύσει το ιαπωνικό μοντέλο με επιπλέον στοιχεία, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. . Περίπου το 22% των πελατών επιλέγουν να προσωποποιήσουν το εξωτερικό του με ειδικά εξαρτήματα που περιλαμβάνουν ένθετα για τους προφυλακτήρες, πλαϊνά διακοσμητικά, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, διακοσμητικά καπάκια καθρεπτών και αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας που τοποθετούνται στο καπό και στην οροφή. Σε ότι αφορά την εξατομίκευση στο εσωτερικό του, αυτή είναι ακόμα πιο δημοφιλής με το 27% των ιδιοκτητών να επιλέγουν τα σχετικά πακέτα.

- Αποκαλύφθηκε το νέο Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Το χλιδάτο μοντέλο είναι πλέον και κάμπριο έχει μήκος 5,7 μέτρα και στόχος να τοποθετηθεί απέναντι από τις αντίστοιχες χλιδάτες λιμουζίνες, όπως της βρετανικής Rolls-Royce. Θα κινείται από τέσσερις συνολικά ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν συνδυαστικά έως και 750 ίππους θα προσφέρει μετά από μια πλήρη φόρτιση αυτονομία 322 χλμ. ενώ με βάσει τις μετρήσεις του New European Driving Cycle, η αυτονομία πιάνει τα 500 χλμ

- Με όπλο τα πολλαπλά του προσόντα το νέο Opel Insignia έχει ήδη κατακτήσει πάνω από 50.000 πελάτες. Οι τρέχουσες παραγγελίες ξεπερνούν κατά πολύ κάθε προσδοκία της Opel παρά το ότι η παραγγελιοληψία για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer ξεκίνησαν μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου και το κορυφαίο μοντέλο έφτασε στα καταστήματα των Διανομέων σε πολλές μεγάλες αγορές μόλις στα τέλη Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα