Eurovision 2018: Πρώτη πρόβα για Φουρέιρα και Γιάννα Τερζή

13:57 1/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Οι πρόβες για την Eurovision έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς οι αποστολές των χωρών έχουν ήδη φτάσει στη Λισαβόνα. H αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για τον 63ο διαγωνισμό έχει αρχίσει και οι αποστολές ετοιμάζονται πυρετωδώς για το βράδυ της 12ης Μαΐου.

Ο διαγωνισμός που για πρώτη φορά διεξάγεται στην Πορτογαλία θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 8 και 10 αντίστοιχα. 43 χώρες θα λάβουν μέρος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ

των διαγωνισμών του 2008 και του 2011.

Ήδη στη Λισαβόνα βρίσκονται τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή αποστολή. Η Γιάννα Τερζή και η Ελένη Φουρέιρα έκαναν τις πρόβες τους και τα μηνύματα είναι θετικά.

Η Γιάννα θα μας εκπροσωπήσει με το τραγούδι «Όνειρό μου». Στην πρώτη της πρόβα εμφανίστηκε το φόρεμα που θα βάλει και την βραδιά του ημιτελικού και μας έδειξε πώς θα παρουσιαστεί στην ζωντανή της εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα.

Φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα, με μεγάλα μανίκια. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο στιλ της, είναι η επιλογή της να βάψει το αριστερό της χέρι μπλε.


Την πρώτη της πρόβα έκανε και η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2018 το απόγευμα της Δευτέρας για την πρώτη τεχνική πρόβα. Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε τελευταία στη σκηνή της Eurovision για τον Α΄ημιτελικό με το Fuego.

Fuego στα ισπανικά σημαίνει φωτιά. Εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα ολόσωμο πολύχρωμο και γυαλιστερό κορμάκι σε μπλε φως που σχημάτιζε τούνελ. Ενώ στη συνέχεια κόκκινοι φωτισμοί κάνουν την εμφάνιση τους. Μαζί της τέσσερις χορεύτριες ντυμένες στα μαύρα ακολουθούν τον ρυθμό του Fuego ανάμεσα στους καπνούς με δυναμικές κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurovision 2018: Από τη Θράκη ως την Κρήτη και την Ικαρία, οι Χοροσταλίτες ετοιμάζονται για τον διεθνή διαγωνισμό μουσικής

Eurovision 2018: Δείτε το βίντεο κλιπ του ελληνικού τραγουδιού (vid)

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το τραγούδι της για την Eurovision 2018 (vid)

Eurovision 2018: Η ανακοίνωση της Spicy για τον αποκλεισμό της Αρετής Κετιμέ

Keywords
Τυχαία Θέματα