Eurovision 2018: Αποκλείστηκε η Ελλάδα - Η Κύπρος στον τελικό

00:12 9/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2018, με αποκλεισμό από τον τελικό για την Ελλάδα ενώ αντίθετα η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το "Fuego" πέρασε στον τελικό.

Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι: Αυστρία, Εσθονία, Κύπρος, Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία και Ιρλανδία.

Η

Ελλάδα εμφανίστηκε στη 14η θέση του πρώτου ημιτελικού με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου» σε μουσική και στίχους Γιάννας Τερζή, Άρη Καλημέρη, Μιχάλη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σταματίου. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής έχει η Chali Jennings. Φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με μακριά μανίκια και έχοντας βαμμένο το ένα της χέρι μπλε, η Γιάννα Τερζή ερμήνευσε το κομμάτι της και εντυπωσίασε.

Η εμφάνιση της Γιάννας Τερζή με το "Όνειρό μου"

H Ελένη Φουρέιρα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου. H Φουρέιρα ερμήνευσε το τραγούδι Fuego σε μουσική, στίχους και παραγωγή του Ελληνοσουηδού συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν για ακόμα μια φορά εκρηκτική στη σκηνή και έκλεψε τις εντυπώσεις. Με το πιο σέξι χορευτικό του ημιτελικού η εκπρόσωπος της Κύπρου ξεσήκωσε το κοινό και επιβεβαίωσε πως είναι το απόλυτο φαβορί για φέτος. Με το τέλος της εμφάνισής της καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στο στάδιο.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurovision 2018: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου

Ξεκινά η Eurovision: Η ιστορία της και οι αριθμοί - σταθμοί

Keywords
Τυχαία Θέματα