"Bob Τheater Festival": Μια μεγάλη γιορτή για όλους!


Έχεις ακούσει τίποτα για το "Bob"...?

Το "Bob Τheater Festival" έχει επέτειο 10 χρόνων και αν δεν έχεις ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα γι αυτό... Έρχομαι να σου πω.. "Κάλιο αργά, παρά ποτέ!"

Το "Bob Theater Festival" είναι το φεστιβάλ που εδώ και μια δεκαετία στηρίζει το νεανικό θέατρο. Εκείνες τις ανεξάρτητες θεατρικές ομάδες οι οποίες χωρίς χρήματα για παραγωγή, σε χώρους που δεν είναι δημιουργημένοι πάντα για να φιλοξενήσουν παραστάσεις, γράφουν, σκηνοθετούν, παίζουν, δημιουργούν και κάνουν το νεανικό θέατρο,

να επιβιώνει!

Στην Ελλάδα της κρίσης, η τέχνη φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο και να μην σταματάει παρά τις δυσκολίες...

Φέτος το "Βob" εντάχτηκε στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ Αθηνών, φόρεσε τα καλά του και από τις 20 μέχρι και τις 28 Μαΐου στην Πειραιώς 260 θα βρίσκεται για να γιορτάσει μαζί μας τα 10 του χρόνια!

Σε ένα, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, πλούσιο πρόγραμμα θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις καλύτερες παραστάσεις τις χρονιάς που πέρασε, παραστάσεις παλιότερων ετών, αλλά και έναν διαγωνισμό scratch night 2017 που θα δώσει την ευκαιρία σε μια ομάδα να διακριθεί αλλά και να κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο (απαραίτητο για τις επερχόμενες παραγωγές της). Τα πάρτι δεν θα λείπουν... Και το "Bob Τheater Festival" είναι και φέτος εδώ για να κάνει το νεανικό θέατρο μια μεγάλη γιορτή για όλους!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για το τι ακριβώς θα γίνεται εκεί κάθε μέρα:

Keywords
Τυχαία Θέματα