ALERT: Ανέλπιστη «βοήθεια» στην Σάλκε λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ!


Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη, αφού αρκετοί Σκοπιανοί οπαδοί της Βαρντάρ που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Σάλκε βρίσκονται ήδη στην συμπρωτεύουσα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!


Αυτό που φοβόντουσαν στην Θεσσαλονίκη εδώ και καιρό μετά την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε είναι ήδη πραγματικότητα.

Αρκετοί Σκοπιανοί οπαδοί της Βαρντάρ Σκοπίων που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Σάλκε, βρίσκονται ήδη στην συμπρωτεύουσα και σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες έχουν πρωταγωνιστήσει στα επεισόδια που έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης σε διάφορα σημεία της πόλης!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σκοπιανοί έχουν αποτελέσει κόκκινο πανί για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την σχέση τους με αυτούς της Σάλκε. Η «Veltins Arena» είχε πάρει φωτιά όταν στον αγώνα του 2013, οι οπαδοί της Σάλκε είχαν υψώσει σημαίες των Σκοπίων με τον ήλιο της Βεργίνας, ενώ σε διάφορα εντός έδρας παιχνίδια των «βασιλικών μπλε» έχουν υψωθεί πανό της Βαρντάρ, δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Όπως φαίνεται Σκοπιανοί οπαδοί της Βαρντάρ βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη, κάτι που εγκυμονεί ακόμα περισσότερους κινδύνους για περαιτέρω ένταση.

Δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter πριν από λίγο οπαδός της Σάλκε που φωτογραφίζεται στην πλατεία Αριστοτέλους παρέα με Σκoπιανούς ultras.



Auch einige Ultras von @FKVardar sind in Thessaloniki angekommen und werden sich den Schalkern anschließen. (via @Viaggiare_87) #PAOKS04 pic.twitter.com/RAOGrujkEK

— Hassan Talib Haji (@hassanscorner) 16 Φεβρουαρίου 2017

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα