«Ζωγράφιζε» ο Ρονάλντο, αλλά δεν απέφυγε και τη… μουντζούρα – Έκλαψε η αγαπημένη του

Όλα τα… φώτα πάνω του τράβηξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ της Τρίτης (12/3) στο Τορίνο, καθώς βοήθησε το μέγιστα με το χατ – τρικ και όχι μόνο, να κάνει η Γιουβέντους τη μεγάλη ανατροπή και με το 3-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να περάσει τους «8» του Champions League.

Ο πορτογάλος αστέρας απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι μέσα στο γήπεδο, «ζωγράφιζε» στο χορτάρι, με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίζουν όλοι στη «γηραιά κυρία» σαν τρελοί,

αλλά ο ίδιος… ξέφυγε με αποτέλεσμα να μουντζουρώσει την εικόνα.

Πάνω στην έκσταση του πήγε στους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης και τους έκανε χειρονομία, θέλοντας να… απαντήσει και τον Ντιέγκο Σιμεόνε για όσα έπραξε ο αργεντινός προπονητής στη Μαδρίτη, μετά το 2-0. Ο «CR7» είχε δώσει και στο πρώτο ματς… απαντήσεις με τα δάχτυλακαι τα… πέντε Champions League που έχει κατακτήσει και θα μπορούσε να είχε αποφύγει αυτή την ενέργεια.

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του Τζεορτζίνα Ροντρίγκες έκλαιγε από χαρά, ο γιος του πανηγύριζε σαν τρελός, ενώ το ίδιο έγινε με τον Αντρέα Ανιέλι και τον Πάβελ Νέντβεντ. Έτσι κι αλλιώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσγειώθηκε στο Τορίνο για βράδια όπως αυτά. Για να πάρει την ομάδα από το χέρι, να διώξει αμφιβολίες και φόβους και να την οδηγήσει σε μεγάλες νίκες.

«Η Γιουβέντους με πήρε γι αυτό…»

Μετά τον μεγάλο αγώνα ο 34χρονο σούπερ σταρ εξήγησε ότι γι’ αυτό τον… λόγο η Γιουβέντους τον έκανε δικό της. «Έπρεπε να είναι μία ιδιαίτερη νύχτα και ήταν», είπε μετά το παιχνίδι και συνέχισε: «Όχι μόνο για τα γκολ αλλά για τη στάση πρωταθλητών που είχαμε. Αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Αισθάνομαι υπερήφανος, όμως, η Γιουβέντους με πήρε γι αυτό, να την βοηθήσω να κάνει πράγματα που δεν είχαν γίνει ποτέ. Αυτό το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ώθηση για το μέλλον. Είμαστε ισχυροί και το έχουμε δείξει. Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τον τελικό, σκεφτόμαστε βήμα προς βήμα, αλλά εν τω μεταξύ είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που κάναμε σήμερα».

Μετά το τελικό σφύριγμα, με ίδια χειρονομία όπως αυτή του Σιμεόνε στη Μαδρίτη, ο Ρονάλντο φάνηκε να λέει: «Έχουμε τα… ακόμη και σας το δείξαμε».

Δείτε πανηγυρικά βίντεο μετά την επιτυχία της Γιουβέντους και με με Κριστιάνο Ρονάλντο να… ξεφεύγει:

Θυμηθείτε και τη ενέργεια του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πρώτο αγώνα. Ο αργεντινός τεχνικός είπε, πάντως, ότι ο πορτογάλος σταρ της «γηραιάς κυρίας» δεν έκανε την… χειρονομία, όπως ο ίδιος.

Cristiano Ronaldo mocks Diego Simeone with his own celebration

The disrespect

Keywords
Τυχαία Θέματα