H ελληνική μυθολογία κατακτά το Netflix – Έρχεται το «Gods & Heroes»

Η streaming πλατφόρμα του Netflix έχει για τα καλά μπει στη ζωή των Ελλήνων. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαν γίνει και συζητήσεις για μια ελληνική παραγωγή που θα μπορούσε να εμπλουτίσει την ηλεκτρονική της βιβλιοθήκη. Προς το παρόν όμως, για να καλυφθεί το «ελληνικό κενό» έρχεται μια σειρά κινουμένων σχεδίων ιαπωνικού στυλ (anime) εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, που θα ονομάζεται

«Gods & Heroes» .

Η υπηρεσία έχει παραγγείλει 8 επεισόδια. Στις φωνές των ηρώων βρίσκουμε τους Jason O’Mara, Mamie Gummer και Chris Diamantopoulos, ενώ δημιουργοί της σειράς είναι οι Charley και Vlas Parlapanides.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο νόθος γιος του Δία, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους από τέρατα, εκδικητικούς θεούς και άλλους εχθρούς.

«Στο Gods & Heroes θέλουμε να πούμε μία ιστορία από τον αγαπημένο κόσμο της ελληνικής μυθολογίας. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στο καταπληκτικό καστ και στους συνεργάτες μας στο Netflix και την Powerhouse Animation, που προωθούν το anime με έναν τρόπο που μόνο να ονειρευτούμε μπορούσαμε».

Ο διευθυντής Anime του Netflix John Derderian εκθείασε τους Parlapanides δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που το «μοναδικό τους όραμα για τους θεούς του Ολύμπου θα μεταφερθεί μέσω του Netflix σε όλο τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα