«Ύστατο χαίρε» στον δημοσιογράφο Ανδρέα Μπόμη

Το «τελευταίο αντίο» μέσα σε κλίμα συγκίνησης είπαν συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και δεκάδες παράγοντες του αθλητισμού στον δημοσιογράφο Ανδρέα Μπόμη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (9/11/2018) σε ηλικία 80 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Ζωοδόχο Πηγή Μελισσίων με τον χώρο να εκεί κατακλυστεί από κόσμο, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που τιμησαν τη μνήμη του με την παρουσία τους. Στο «ύστατο χαίρε» του δασκάλου Ανδρέα Μπόμη

έδωσε το «παρών» η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Από τον δημοσιογραφικό χώρο, το «παρών» στο τελευταίο «αντίο», έδωσαν η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και δεκάδες συνάδελφοι και μαθητές του.

Παρόντες και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσά τους ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο κ. Γιώργος Μπόμπολας και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Από τον πολιτικό κόσμο την μνήμη του Ανδρέα Μπόμη τίμησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης απέστειλε στεφάνι εκφράζοντας την θλίψη του στην οικογένεια του Ανδρέα Μπόμη για το χαμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα