Τεράστια συγκίνηση στο πρώτο εντός ματς της Λέστερ μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη της

O χρόνος στo Λέστερ είναι σαν να έχει παγώσει, σαν να έχει «κολλήσει» στο βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, όταν βρήκε τραγικό θάνατο ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων» Βιχάι Σριβανταναπράμπα όντας επιβάτης-μαζί με άλλα τέσσερα άτομα-στο ελικόπτερό του που συνετρίβη έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Αυτό φάνηκε και το απόγευμα του Σαββάτου (10/11), καθώς παρότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον θάνατο του 60χρονου ταϊλανδού κροίσου, δεκάδες χιλιάδες κόσμου βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Αυτό το έκαναν μέσω μίας διαδρομής δύο μιλίων που διέσχισαν

με τα πόδια για να βρεθούν έξω από το γήπεδο της ομάδας, στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι (πρώτου στο σπίτι της Λέστερ μετά το θάνατό του), με τους οπαδούς να καταθέτουν λουλούδια προς τιμήν του.

«Αυτό είναι για σένα κύριε πρόεδρε, η πόλη του Λέστερ σε αγαπάει πολύ περισσότερο απ’ ότι πίστευες» και «Σήμερα αυτή η πόλη είναι ενωμένη», είναι δύο χαρακτηριστικά πανό που έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της πορείας, με τις τιμές προς τον Vichai Srivaddhanaprabha να συνεχίζονται και εντός γηπέδου.

Όλοι οι παίκτες του Κλοντ Πιελ βγήκαν για προθέρμανση φορώντας μαύρα μπλουζάκια με το πρόσωπο του νεκρού ιδιοκτήτη (που έγραφαν «Το αφεντικό»), ενώ ακολούθησαν, λίγο πριν τη πρώτη σέντρα, δύο λεπτά σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας με το ελικόπτερο, με τους οπαδούς να σχηματίζουν μία θάλασσα από άσπρα και μπλε κασκόλ στις εξέδρες.

Forever and always. pic.twitter.com/g4krExnbSr

— Leicester City (@LCFC) 10 Νοεμβρίου 2018

There was a beautifully observed two-minute silence before Leicester City’s game against Burnley at the King Power Stadium to honour Leicester’s late owner Vichai Srivaddhanaprabha and to commemorate Remembrance Day.

Keywords
Τυχαία Θέματα