Υπονοούμενα από Μεθενίτη ότι ο Πατούλης «υπέκλεψε» το χρίσμα από τον Παχατουρίδη

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης, άφησε υπονοούμενα ότι ο Γιώργος Πατούλης βρίσκεται πίσω από το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας για τον Ανδρέα Παχατουρίδη (τον περασμένο Σεπτέμβρη), για να μην διεκδικήσει την Περιφέρεια της Αθήνας και ότι ουσιαστικά του «υπέκλεψε» το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν θέλετε να μάθετε πόσες είναι οι πραγματικές σας δυνάμεις θα μπορούσατε να είχατε ενημερωθεί από τη δημοσκόπηση που είχε γίνει – και που έχουν στα συρτάρια τους στη Νέα Δημοκρατία – στις αρχές του καλοκαιριού, τον Ιούνιο. Όταν έδειξε έχοντας μέσα και το όνομα του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, και το δικό σας η Νέα Δημοκρατία, ο Γιάννης ο Σγουρός βρισκόταν στο 20%, ο κ. Παχατουρίδης βρισκόταν κοντά στο 36% και εσείς στο 12%. Αυτό δείχνει ποια είναι η πραγματική απήχησή σας. Τα νούμερα είναι αυτά. Μη θελήσετε να τα αμφισβητήσετε. Είναι η πραγματικότητα. Οι πολίτες που με ξέρουν, ξέρουν ότι όταν μιλάω λέω πάντα την αλήθεια.

Όπως και οι Περιστεριώτες ξέρουν την αλήθεια πώς έτυχε τη συγκεκριμένη στιγμή και ποιοι έβαλαν το χεράκι τους γι’ αυτό και δεν θα το ξεχάσουν στην κάλπη να βγει το συγκεκριμένο βούλευμα και να προχωρήσει η υπόθεση έτσι ώστε να μην είναι υποψήφιος ο κ. Παχατουρίδης», είπε απευθυνόμενος στον κ. Πατούλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 18.50’’ του video:

Keywords
Τυχαία Θέματα