Ξετρελαμένοι οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ με τη γέννηση του εγγονού τους

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, έφερε σήμερα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ, η Ντόρια Ράγκλαντ «έχει τρελαθεί από χαρά με τη γέννηση του πρώτου της εγγονιού και είναι στο πλευρό της Δούκισσας και του δούκα του Σάσεξ στην αγροικία Φρόγκμορ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πύργου του Ουίνδσορ», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διευκρινίζοντας ότι «η μητέρα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους».

Ο Τόμας Μαρκλ, ο πατέρας της Μέγκαν, είναι κι εκείνος ευτυχής για τη γέννηση του εγγονού του.

Δήλωσε

επίσης πεπεισμένος ότι το παιδί θα υπηρετήσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως γράφει η εφημερίδα Sun. «Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, δούκισσα Μέγκαν, και στον πρίγκιπα Χάρι. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα».

Οι αδελφές της αείμνηστης Νταϊάνας, της μητέρας του Χάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους και η Λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ, όπως και ο αδελφός της, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ ενημερώθηκαν και είναι «πολύ χαρούμενοι από το ευτυχές γεγονός», σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα