Συνελήφθη ο 52χρονος αδελφοκτόνος του Παλαιού Φαλήρου

Συνελήφθη ο 52χρονος που σκότωσε την αδελφή του στο Παλαιό ΦάληροΟι Αρχές τον εντόπισαν στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, ο 52χρονος, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 53χρονη αδελφή του, στη μέση του δρόμου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του άνδρα και τον συνέλαβαν στο διαμέρισμα όπου διαμένει, στην Καλλιθέα.

Όπως

τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης προέβαλε αντίσταση μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, ενώ φώναζε. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου ανακρίνεται.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε το τελευταίο διάστημα συνεχείς καβγάδες με την αδερφή του, η οποία είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην οδό Τρίτωνος, όπου διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαϊου, ο 52χρονος είχε στήσει ενέδρα στην αδελφή του έξω από το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο και αφού καβγάδισαν, εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο 52χρονος έσερνε στο έδαφος, τραβώντας την από τα μαλλιά, την άτυχη γυναίκα, τη χτυπούσε και τη μαχαίρωνε.

Είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα

Όπως έγινε γνωστό, η 53χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να προστατευθεί από τον ίδιο της τον αδελφό ο οποίος την καταδίωκε παντού και της δημιουργούσε συχνά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήγαινε μέχρι και στο σχολείο όπου εργαζόταν το θύμα και την ενοχλούσε, με τη γυναίκα να αναγκάζεται να αλλάξει μέχρι και σπίτι προκειμένου ο 52χρονος να χάσει τα ίχνη της, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα