Ξεσπά η θεία του 38χρονου που «χάθηκε» στη Μάνδρα: Μας έφεραν το πτώμα του παιδιού σε σακούλα (video)

Εξοργισμένη είναι η θεία του 38χρονου οδηγού νταλίκας, Γιάννη Ρούμελη, ο οποίος παρασύρθηκε από το τεράστιο ποτάμι λάσπης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η ίδια μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στο «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε πως η οικογένεια του άτυχου οδηγού θα πάρει τη νομική οδό. «Θα κινηθούμε νομικά. Θα στραφούμε εναντίον όποιου έστρεψε τα μάτια στην αυθαιρεσία», δήλωσε η θεία του Γιάννη Ρούμελη.

Δείτε επίσης: Μάχη με τα συντρίμμια στη Δ. Αττική – Έρευνες για τους δύο αγνοούμενους (video)

«Στο Θριάσιο μετρούσαμε πτώματα και κάποιοι άλλοι μετρούσαν ψήφους

στις κάλπες», είπε η θεία του άτυχου οδηγού, τονίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που η οικογένειά της χάνει παιδί από κακοτεχνία του κράτους, καθώς η ίδια είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Κόρινθο, χάρη «κακοτεχνίας του δρόμου», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δείτε επίσης: Σε εξέλιξη επιχείρηση στη Μάνδρα για την ανεύρεση των δύο αγνοουμένων (video)

«Χθες δώσαμε στον αδερφό μου το ρολόι του παιδιού μέσα στη λάσπη και το πτώμα του μέσα σε σακούλα», περιέγραψε. Ο πατέρας του θύματος νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ η μητέρα του πάσχει από άνοια.

«Το παιδί έφυγε στις 5:30 για μεροκάματο των 25 ευρώ και κανένας δεν μερίμνησε να κλείσει το δρόμο λόγω κακοκαιρίας, όπως έκλεισε χθες», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. «Τι να κάνουμε και πού να στραφούμε; Να δώσουν μία τιμή στο άψυχο παιδί; Να δώσουν το ρολόι σε μαύρη σακούλα; Και στο δικό μου το παιδί αυτό έκαναν», κατέληξε.

Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι που βρέθηκαν νεκροί το Σάββατο

Πέντε ημέρες μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στους δήμους του Θριάσιου Πεδίου, οι νεκροί ανέρχονται σε τουλάχιστον 19, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα ακόμα αγνοούνται, με τις ελπίδες ότι θα βρεθούν να λιγοστεύουν με την πάροδο του χρόνου.

Ο απολογισμός αυξήθηκε αφότου οι σοροί δύο ανδρών βρέθηκαν το Σάββατο στον κόλπο της Ελευσίνας, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί ένας ακόμα νεκρός κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον 38χρονο Γιάννη Ρούμελη, τον 28χρονο Πέτρο Κολέτση και τον 57χρονο Δημήτρη Δημητρόπουλο.

Γιάννης Ρούμελης

Ο 38χρονος οδηγός νταλίκας Γιάννης Ρούμελης τη μοιραία Τετάρτη είχε ξεκινήσει για να βγάλει το μεροκάματό του κι είχε προορισμό την Αταλάντη Φθιώτιδας. Όταν αντίκρισε το φονικό χείμαρρο σταμάτησε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και περίμενε. Το ποτάμι της λάσπης όμως τον παρέσυρε.

Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο για να του πει ότι κινδυνεύει ήταν ο Γιάννης Τσέκος, ιδιοκτήτης της νταλίκας. Η μαρτυρία του συγκλονίζει. Ο κ. Τσέκος έφτασε μέχρι τη Μάνδρα, κινδυνεύοντας ακόμη και ο ίδιος για να βοηθήσει τον 38χρονο οδηγό του. Κατάφερε να βρει την κατεστραμμένη νταλίκα, αλλά δυστυχώς κανένα ίχνος από τον Γιώργο Ρούμελη.

Πέτρος Κολέτσης

Τραγικός επίλογος και στις αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου Πέτρου Κολέτση.

Δείτε επίσης: Τραγωδία δίχως τέλος: Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα – 955 κτίρια χρήζουν αποζημίωσης

Εκείνη την ημέρα ο νεαρός οδηγός είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις έξι τα ξημερώματα. Οδηγούσε από την Ελευσίνα προς τη Λειβαδιά όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Η σορός του βρέθηκε σήμερα στον κόλπο της Ελευσίνας.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές. Τη σορό του παιδιού του αναγνώρισε ο πατέρας του που εργάζεται στο νοσοκομείο ως υπάλληλος σεκιούριτι.

Δημήτρης Δημητρόπουλος

Διπλό το χτύπημα της μοίρας και για την οικογένεια Δημητρόπουλου που θρηνούσε από την πρώτη μέρα τον κυνηγό Μπάμπη Δημητρόπουλο, ενώ ο αδερφός του Δημήτρης αγνοείτο.

Η τρίτη σορός που εντοπίστηκε στη θάλασσα της Ελευσίνας αποδείχθηκε πως ανήκε στον 57χρονο που εκείνη την ημέρα πήγαινε για κυνήγι με τον αγαπημένο του αδερφό.

Τα δύο αδέρφια έφυγαν μαζί την ώρα που έπιναν καφέ με άλλους κυνηγούς. Σε ένα σημείο που τα νερά παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους .

Εν τω μεταξύ, κάθε ώρα που περνάει ροκανίζει και τις ελπίδες να εντοπιστούν ζωντανοί οι τρεις αγνοούμενου. Πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού Σωτήρη Πίνη, έναν ηλικιωμένο οδηγό κι έναν ιδιοκτήτη καντίνας, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Οι πυροσβέστες διαμηνύουν πως «δεν θα φύγει κανένας αν δεν εντοπιστεί και ο τελευταίος αγνοούμενος».

Keywords
Τυχαία Θέματα