Ξεκληρίστηκε οικογένεια που πήγε για μπάνιο στην Αμμόχωστο

Σε μία ασύλληπτη τραγωδία εξελίχτηκε η εξόρμηση μιας οικογένειας σε παραλία της κατεχόμενης Αμμοχώστου στην Κύπρο το απόγευμα της Παρασκευής (13/07).

Οι γονείς με τα τρία παιδιά τους είχαν πάει για κολύμπι, αλλά τους παρέσυραν τα κύματα και ενώ προσπαθούσε ο ένας να σώσει τον άλλο πνίγηκαν.

Νεκροί ανασύρθηκαν ο πατέρας Ραμαζάν Κατιρτζί 48 ετών, η μητέρα Φιλίζ 40 ετών, η κόρη Μερβέ 18 ετών και ο 13χρονος γιος της οικογένειας. Το τρίτο παιδί της οικογένειας 12 ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πολίτες

που αντιλήφθηκαν τις απεγνωσμένες κραυγές των θυμάτων, κατάφεραν να διασώσουν την κόρη της οικογένειας Katırcı ηλικίας 12 ετών, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο των κατεχομένων, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση όπως μεταδίδει το «alphanews.live».

Οι αρχές των κατεχομένων έστησαν γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρση των σορών της οικογένειας, με τη συμμετοχή δύο ελικοπτέρων, σκαφών της ακτοφυλακής και ιδιωτικών πλοίων, αφού πολλοί ήταν οι εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή για να συνδράμουν στις έρευνες. Η σορός του 13χρονου ανασύρθηκε, μάλιστα, από πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα