Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «μέλλον» του ζεύγους Παπαντωνίου – Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες τους

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου πέντε ώρες η απολογία της συζύγου του Γιάννου ΠαπαντωνίουΗ κ. Κουράκου κινήθηκε στη γραμμή της άρνησης των κατηγοριώνΤο επόμενο ραντεβού του ζεύγους είναι ενώπιον της εισαγγελέως Αικατερίνης ΤσιρώνηΑμέσως μετά, θα ξεκινήσει η διάσκεψη ανακριτών και εισαγγελέα, προκειμένου να αποφανθούν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από περίπου πέντε ώρες, η απολογία ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων,

τις οποίες κατηγορείται πως έλαβε ο σύζυγός της, για τη σύμβαση αναβάθμισης έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού το 2003.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως ο κ. Παπαντωνίου έτσι και η κ. Κουράκου κινήθηκε στη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ύποπτη ροή χρήματος που να κατέληξε στους λογαριασμούς τους δικούς της και του συζύγου της.

Το επόμενο ραντεβού του ζεύγους είναι στις 20.30 το βράδυ της Τρίτης, ενώπιον της εισαγγελέως Αικατερίνης Τσιρώνη.

Οι απολογίες του ζεύγους Παπαντωνίου ξεπέρασαν το ένα εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια του οποίου απάντησαν σε εκατοντάδες ερωτήσεις των ειδικών ανακριτών Διαφθοράς Ηλιάνας Ζαμανίκα και του επίκουρου ανακριτή Γεωργίου Ευαγγέλου.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η διάσκεψη ανακριτών και εισαγγελέα, προκειμένου να αποφανθούν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των δύο κατηγορουμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα