Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Μετά την κηδεία θα καταθέσουν οι γονείς τουΚαταθέσεις θα δώσουν οι έξι που κατονομάζονται από τον ίδιο τον 15χρονο ως ηθικοί αυτουργοί καθώς και ο διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείουΟι αρχές μελετούν προσεκτικά κάθε σελίδα του ημερολογίου του 15χρονου

Ξεκίνησε η λήψη καταθέσεων από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, επικεντρωμένη στον στενό κύκλο επαφών του άτυχου 15χρονου που αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη.

Μετά και

την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής που έγινε τη Δευτέρα, σήμερα το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου μαθητή και αφού περάσουν κάποια 24ωρα θα ληφθούν καταθέσεις και από τους γονείς του 15χρονου.

Θα ακολουθήσει η λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους που κατονομάζονται στο ημερολόγιό του ως τα άτομα που τον παρενοχλούσαν διαρκώς, μαζί με τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Γυμνασίου του, ενώ ήδη έχει γίνει αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 15χρονος. Θα ακολουθήσει σχετική έρευνα και στα social media που χρησιμοποιούσε.

Λίγη ώρα μετά την αυτοκτονία του, στο δωμάτιό του βρέθηκε ημερολόγιο που απέδιδε την πράξη του στο bullying, που φέρεται να δεχόταν στο σχολείο από συγκεκριμένους συμμαθητές του.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μελετούν προσεκτικά κάθε σελίδα του ημερολογίου του 15χρονου όπως και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, για να μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα