Ξανά στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε – Με το βλέμμα στον ουρανό και την κόρη του Χάνα

Δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ισπανίας στα προκριματικά του EURO 2020 και την πρόκριση στα τελικά και η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας ανακοίνωσε την επιστροφή του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είχε αποχωρήσει από τη θέση του τον περασμένο Ιούνιο, εξαιτίας της ασθένειας της 9χρονης κόρης του Χάνα, που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο.

lang="en">Just woke up to the news that Luis Enrique had officially returned to his job as Spain’s manager after taking a 5 month break due to the passing of his daughter Xana. I’m so happy to see him back with this team but more importantly happy to see him and his family feeling better. pic.twitter.com/868QHhHkgt

Barca DNA (@PPMBARCA) November 19, 2019

Αντικαταστάτης του ήταν ο 42χρονος Ρόμπερτ Μορένο, που οδήγησε έκτοτε την Ισπανία στους εναπομείναντες αγώνες του 6ου ομίλου και την έφερε πρώτη και αήττητη.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες: «Είχαμε πει εξαρχής ότι επικεφαλής αυτού του πρότζεκτ είναι ο Λουίς Ενρίκε και η συνεργασία είναι ως και το Μουντιάλ του Κατάρ. Είμαστε ικανοποιημένοι με το έργο του Ρόμπερτ (Μορένο), αλλά είχαμε πει πως η πόρτα θα ήταν ανοιχτή στην επιστροφή του Λουίς Ενρίκε κι αυτό κάναμε. Είναι ένας προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό και τον εμπιστευόμαστε».

La Liga have announced a minute’s silence will be held before every match this weekend in honour of Luis Enrique’s 9-year old daughter, Xana.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Ξανά, Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε –, Χάνα,xana, ethnikis ispanias, louis enrike –, chana