Βύρωνας: Τι αποκάλυψε η Κεραμέως για τη selfie των δραστών που ξυλοκόπησαν τον μαθητή (video)

Στη selfie των νταήδων που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο μαθητή στο Βύρωνα, αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open TV.

H προκλητική selfie των δραστών μέσα από το αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα που συνοδεύεται από υβριστική λεζάντα κυκλοφόρησε την Πέμπτη, προκαλώντας σάλο.

Όπως αποκάλυψε η υπουργός, η φωτογραφία είναι αναληθής. «Είχαν οδηγηθεί στο τμήμα για άλλο περιστατικό παλαιότερα, γιατί πετούσαν νεράντζια. Από τότε είναι η selfie, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν αναιρεί τη σοβαρότητα του προβλήματος και της πρωτοφανούς βίας»,

είπε.

Όσον αφορά στο θύμα του ξυλοδαρμού και την αδερφή του, ανέφερε ότι «η αδερφή έχει ήδη επιστρέψει στο σχολείο. Ο 17χρονος μαθητής έχει πάρει κάποιες μέρες και δεδομένης της ψυχολογικής του κατάστασης και της νοσηλείας του στο νοσοκομείο θα επιστρέψει κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα».

Η Νίκη Κεραμέως, που έκανε λόγο για περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας, επισκέφθηκε το σχολείο συνομίλησε με καθηγητές, αλλά και με τους γονείς του άτυχου 17χρονου, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αδελφή του από bullying.

Υπενθυμίζεται ότι τον 17χρονο ξυλοκόπησαν άγρια μέσα στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα 17 άτομα μαθητές και εξωσχολικοί, χρησιμοποιώντας ακόμα και αιχμηρά αντικείμενα. 

Πηγή: Βύρωνας: Τι αποκάλυψε η Κεραμέως για τη selfie των δραστών που ξυλοκόπησαν τον μαθητή (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα