Έγκλημα στο Λασίθι: Συγκλονίζει ο γαμπρός του θύματος που τραυματίστηκε από τον δολοφόνο (video)

Συγκλονίζει ο γαμπρός του θύματος της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10/2) σε οικισμό κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, ένας 43χρονος άνδρας, πυροβόλησε με καραμπίνα έναν 73χρονο, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο γιο του και πιο ελαφρά τον 52χρονο γαμπρό του.

«Ζω χάρη στο Θεό» ισχυρίστηκε ο 52χρονος. «Τι να σου πω; Ότι σκότωσε τον πεθερό μου; Ότι σκότωσε τον κουνιάδο μου; Ότι τραυμάτισε εμένα και ζω χάρη στον Θεό;», ξέσπασε ο 52χρονος, μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» και την «ΚΡΗΤΗ TV».

Σύμφωνα

με τη «Νέα Κρήτη», εμφανώς φορτισμένος από το τραγικό συμβάν ο 52χρονος άνδρας επεσήμανε ότι η επίθεση που δέχτηκαν από τον 43χρονο ήταν «εν ψυχρώ».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αιτία της άγριας δολοφονίας φέρεται να ήταν κτηματικές – κτηνοτροφικές διαφορές μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος. Ο 43χρονος, που παραδόθηκε την Πέμπτη στις αρχές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του και να του αποδοθούν κατηγορίες.

Όπως μεταδίδει η «Νέα Κρήτη», ο δολοφόνος είναι συντετριμμένος, ενώ μετά το συμβάν ήθελε να αυτοκτονήσει. Το φονικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ οι συγγενείς του θύματος ζητούσαν να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα ο θύτης, προκαλώντας φόβο για ξέσπασμα βεντέτας.

Πηγή: Έγκλημα στο Λασίθι: Συγκλονίζει ο γαμπρός του θύματος που τραυματίστηκε από τον δολοφόνο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα