Βροχές και έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι την Τετάρτη – Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας (video)

Συνεχίζεται και για τις επόμενες ημέρες η κακοκαιρίαΆνεμοι έως 8 μποφόρΣε ποιες περιοχές θα έχουμε τα εντονότερα φαινόμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας, το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα, με έντονες βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, βροχερός αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αύριο, Τρίτη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας με μικρότερη ωστόσο ένταση σε σχέση με τη Δευτέρα. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι λίγα και πολύ τοπικού χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 8 μποφόρ. Επισημαίνεται ότι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα είναι σχετικά αυξημένες μόνο σήμερα, Δευτέρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα σε μεγάλα υψόμετρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκτιμώμενες βροχοπτώσεις από σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου, έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 10 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα