Βρήκε 8.100 ευρώ στο αεροδρόμιο της Χίου και τα παρέδωσε στις αρχές – Βρέθηκε ο κάτοχός τους (video)

Μια έκπληξη περίμενε υπάλληλο της «Sky Express», όταν τελειώνοντας την βάρδια της στο αεροδρόμιο της Χίου βρήκε στον εξωτερικό χώρο, ένα σακίδιο που περιείχε 8.100 ευρώ και δολάρια, καθώς και διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πρόκειται για την Στέλλα Ξενάκη, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδοποίησε την αστυνομία και παρέδωσε το σακίδιο προκειμένου να εντοπιστεί ο κάτοχος του. Όπως και συνέβη…

«Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να κρατήσω τα χρήματα» ανέφερε η συγκεκριμένη υπάλληλος, συμπληρώνοντας ότι οι αρχές που έχει λάβει από την οικογένεια της την κάνουν

να πιστεύει ότι στη ζωή ότι καλό κάνεις σου επιστρέφεται.

Η ίδια μίλησε στο κανάλι «Αλήθεια TV» και εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Συγκεκριμένα, είχε χάσει 4700 ευρώ και μπορεί να καταλάβει το συναίσθημα της απώλειας.

Ο κάτοχος του σακιδίου Θεόγνιος Γιακούμας, δεν περίμενε ότι θα έβρισκε τα χρήματα. Μιλάμε για ελληνοαμερικάνο από το Νεχώρι, που έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (05/07) στη Χίο καθώς την επομένη εβδομάδα θα παντρέψει την κόρη του.

«Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο είδαμε ότι λείπει το σακίδιο με τα χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και ταξιδιωτικά έγγραφα και αμέσως ήρθα στην Ασφάλεια για να το δηλώσω» είπε και πρόσθεσε ότι είχε μια ελπίδα ότι θα βρεθούν τα ταξιδιωτικά έγγραφα, ίσως κάπου πεταμένα, αλλά δεν περίμενε ότι θα του παραδοθεί με όλο το περιεχόμενο, το σακίδιο.

«Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην σημερινή κοινωνία» ανέφερε ο κ. Γιακούμας, ευχαριστώντας συγκινημένος την Στέλλα Ξενάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα