Βρήκαν νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στα Σεπόλια (video)

Νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου του Συντάγματος» εντόπισε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην οδό Οιδίποδος 35 στα Σεπόλια το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για διαμέρισμα πολυκατοικίας το οποίο είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας η Αθανασοπούλου, μια εκ των δύο γυναικών που είχαν συλληφθεί μαζί με τον «τοξοβόλο».

Στο διαμέρισμα στα Σεπόλια βρέθηκε φορητός υπολογιστής, ασύρματος, πλήθος κλειδιών, καθώς και δυο κινητά, εκ των οποίων το ένα ανοιχτό και σε λειτουργία.

Το κρησφύγετο στα Σεπόλια

Σύμφωνα

με την αστυνομία, η Αθανασοπούλου χρησιμοποίησε ταυτότητα με το όνομα Ζωή Λαμπίρη και ήρθε σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος τον Οκτώβριο του 2019 όταν και το νοίκιασε.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής συνεχίζεται.

Πρόκειται για το δεύτερο διαμέρισμα – κρησφύγετο των συλληφθέντων που εντοπίζει η αντιτρομοκρατική μετά τη «γιάφκα» που βρήκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια. 

Το διαμέρισμα στα Πατήσια εντοπίσθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Εκεί βρέθηκαν αξεσουάρ για drone, κάρτες SIM, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφίες ταυτότητας του «τοξοβόλου», εκτυπωτής κ.α.

Ο τοξοβόλος και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στο οποίο είχαν βαρύ οπλισμό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις 31 Ιανουαρίου μετά τις απολογίες τους.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για δέκα αδικήματα, μεταξύ άλλων για κατηγορίες, όπως είναι η πλαστογραφία, η ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη κατοχή οπλισμού.

Πηγή: Βρήκαν νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στα Σεπόλια (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα