Βρέθηκε κάλυκας από το όπλο του Κατσίφα – «Ο Κωνσταντίνος πυροβολούσε στον αέρα» (video)

Γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού συμβάντος στις Βουλιαράτες, παρέδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star τον κάλυκα ζητώντας να διερευνηθεί εις βάθος η υπόθεσηΥποστήριξε πως ο έλληνας ομογενής πυροβολούσε στον αέραΔιατείνεται πως δε δικαιολογείται να έχει βάλει εναντίον του περιπολικού, λόγω της θέσης του που ήταν αντίθετηΟι γονείς του άτυχου ομογενούς πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν μυστικά κατάθεση

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος στις Βουλιαράτες, που είχε ως

αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, βρήκε σφαίρα από το όπλο του έλληνα ομογενούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, παρέδωσε τον κάλυκα στο τηλεοπτικό συνεργείο καταγγέλλοντας πως βλέπει συνεχώς στα αλβανικά κανάλια να κυκλοφορεί μία φωτογραφία ενός περιπολικού το οποίο έχει βληθεί. Όπως εξήγησε ο Κωνσταντίνος πυροβολούσε συνέχεια στον αέρα. Μάλιστα, είπε πως η πλευρά που έχει βληθεί το περιπολικό είναι ακριβώς απέναντι. Δε δικαιολογείται από την πλευρά που ήταν να έχει βληθεί σε εκείνο το σημείο το περιπολικό.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κάνει, μέσω του Star, έκκληση να διερευνηθεί η υπόθεση.



Οι γονείς του άτυχου ομογενούς πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν μυστικά κατάθεση

Την ίδια ώρα, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν μυστικά κατάθεση σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Οι γονείς του 35χρονου ομογενή ζητούν με αίτημά τους στις αλβανικές αρχές να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στην σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρουσία και έλληνα ιατροδικαστή. Όπως εξηγούν, το αίτημά τους έγκειται στο ότι στην πρώτη νεκροτομή ο αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε τα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Κωνσταντίνου υπέβαλλε αίτημα στις Αρχές του Αργυροκάστρου για να σταματήσει κάθε άλλη εξέταση στην σορό του 35χρονου, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο δεν είχε νόημα.

Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, Κατσίφα – Ο Κωνσταντίνος,vrethike, katsifa – o konstantinos