Κύπελλο: «Παρέλαση» (6-1) Ατρομήτου στη Θεσσαλονίκη – «Καθάρισε» για τον Άρη ο Διαμαντόπουλος (εικόνες)

Ο Ατρόμητος πέρασε εμφατικά από το «Καυτανζόγλειο», συντρίβοντας με 6-1 τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Άρης 2-1 τον Αήττητο Σπάτων για το 4ο γκρουπ του θεσμού.

Η ομάδα του Περιστερίου, που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα (1-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πλέον ισοβαθμεί με τον «Γηραιό» και τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που θα υποδεχθεί αύριο στους «Ζωσιμάδες» τη Θύελλα Καμαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο

10΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, αλλά το… σόου έμελλε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47΄ ο Κουλούρης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης δεν αντέδρασε σωστά και ο Κωτσόπουλος διπλασίασε, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 60΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, «έγραψε» το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ το 0-5 σημείωσε στο 73ο λεπτό ο Μανούσος. Ο Ηρακλής μείωσε στο 85΄ ο Χασομέρης και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωτσόπουλος, που έφτασε στο χατ-τρικ.

Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (66΄ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51΄ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62΄ Χασομέρης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72΄ Στρουγγής), Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (66΄ Μανούσος).


****
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη. Με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Διαμαντόπουλο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση του Αήττητου Σπάτων, επιβληθείσα με 2-1 της αθηναϊκής ομάδας.

Οι «κίτρινοι», με πολλές εναλλακτικές επιλογές, πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 16΄ είχαν σουτ του Μαρτίνες στο δοκάρι του Κοκκαλά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στο 67΄, στο πρώτο επίσημο εφετινό παιχνίδι του, μετά από ασίστ του Ντιγκινί.

Το… πρόσωπο της βραδιάς σκόραρε στο 77΄ για δεύτερη φορά, όταν με ωραία κίνηση κατέβασε την μπάλα και με άψογο σουτ πλάσαρε στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Αήττητος, όμως, επέμενε για το γκολ και το βρήκε στο 90΄ με τον Άγγελο Χαντί, το σουτ του οποίου έχασε ο Αναγνωστόπουλος για να κυλήσει η μπάλα στα δίχτυα του και να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις
ΑΡΗΣ (Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46΄ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80΄ Πέδρο Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46΄ Διαμαντόπουλος).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς (78΄ Ματσούκας) Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (70΄ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (56΄ Γροντής).

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπελλο, Παρέλαση 6-1 Ατρομήτου, Θεσσαλονίκη, – Καθάρισε, Άρη, Διαμαντόπουλος,kypello, parelasi 6-1 atromitou, thessaloniki, – katharise, ari, diamantopoulos