«Βράζουν» στο ΚΙΝΑΛ με τα «ανοίγματα» Τσίπρα στους ευρωπαίους σοσιαλιστές

Όχι και πολύ ψύχραιμα πήραν στο Κίνημα Αλλαγής τα «ανοίγματα» του Αλέξη Τσίπρα στους γερμανούς σοσιαλιστές, κάτι που φάνηκε με μία απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα του.

Η επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού σε Γερμανία και Γαλλία και ιδίως τα όσα είπε στο συνέδριο του SPD, ευρωπαίου συμμάχου του ΠΑΣΟΚ, που συνοψίζονται

στη φράση πως η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα «διεξάγει ένα σχεδόν μονομέτωπο αγώνα ενάντια στην Αριστερά, αρνούμενη να συναινέσει ακόμα και σε ιστορικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες που θα έπρεπε να είναι σημαία για τον προοδευτικό χώρο», προκάλεσαν την οργή του ΚΙΝΑΛ, όπως φάνηκε από τις ανακοινώσεις που εξέδωσε.

Πέρα από την τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε δύο ανακοινώσεις (η μία από τον εκπρόσωπό της, Σταμάτη Μαλέλη) στις οποίες έσταξε «φαρμάκι» για τα όσα επιχειρεί ο πρωθυπουργός.

«Όχι να αναζητούμε σωσίβια σε δήθεν αριστερούς που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς και εφαρμόζουν αντιλαϊκή πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλέλης αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα