«Βούλιαξαν» στη λάσπη τα Χανιά (εικόνες – video)

Τεράστια προβλήματα προκλήθηκαν στα Χανιά από την έντονη βροχόπτωση που έπληξαν την περιοχή του Πλατανιά καθώς και την είσοδο της πόλης στο Βαμβακόπουλο και τον Κλαδισό.

Δείτε επίσης: Ο «Δαίδαλος» χτύπησε την Κρήτη – Καταιγίδες, πλημμύρες και υδροστρόβιλος (video)

Τόνοι λάσπης συσσωρεύτηκαν ενώ τα ακινητοποιημένα οχήματα δυσχεραίνουν την κυκλοφορία, ακόμα και για τα αγροτικά οχήματα.

Στο μεταξύ, η στάθμη του νερού του

ποταμού Κλαδισού ανέβηκε φτάνοντας σχεδόν έως το ύψος της γέφυρας της περιοχής. Αντίστοιχα, η στάθμη στους δρόμους έχει φτάσει τα 30 εκατοστά.

Την ίδια ώρα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατέρρευσε το εμπρόσθιο τμήμα καντίνας στην παραθαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων όπου έχει παρατηρηθεί αλλοίωση μέρους της ακτογραμμής από τον έντονο κυματισμό.

Παράλληλα, Πλατανιάς, Γεράνι, Κεραμιά χτυπήθηκαν από ανεμοστρόβιλους ενώ σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν σε στέγες και πυλωτές ενώ η παλιά εθνική οδός έχει κλείσει από Δαράτσο μέχρι τον Πλατανιά.

Επίσης, προβλήματα εντοπίζονται και στο κυρίως δίκτυο του νομού. Η πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 150 κλήσεις για απεγκλωβισμούς. Υπόγεια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ οχήματα από τον Ταυρωνίτη μέχρι και τον Αποκόρωνα, από τη μία άκρη του νομού στην άλλη, ακινητοποιήθηκαν λόγω της έντασης της βροχής και προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα αυτοκίνητα.

Προσοχή χρειάζεται στους δρόμους, μεταξύ άλλων και λόγω του ότι τα καπάκια των φρεατίων σε πολλά σημεία στο κέντρο των δρόμων, έχουν ανασηκωθεί, με κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: Flashnews.gr

Βίντεο: Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα