«Βόμβες» από Κούγια: Αποχωρώ από την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο – Ανακοίνωσε Άρτσε ο Πανιώνιος

Ο Αλέξης Κούγιας έριξε… βόμβες και ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και γενικότερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» έδωσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία υποστήριξε ότι ο Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, αναφέροντας ότι δεν θα μιλήσει ξανά. Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος καλωσόρισε τον Πέδρο Άρτσε μέσω

των social media στην οικογένεια της ομάδας

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται, λοιπόν, για την ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, ο οποίος τόνισε μάλιστα, ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να παραχωρήσει πάντως τις μετοχές του, ανέφερε ότι αξιώνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Οι δηλώσεις Αλέξη Κούγιας Κούγια αναλυτικά:

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση».

Όσον αφορά τις αξιώσεις του για την ΠΑΕ και αν ισχύει ότι ανέρχονται στα 5 εκατ. ευρώ, τόνισε ότι: «λιγότερα από τα μισά θέλω, εγώ έχω βάλει 3 εκατ. ευρώ».

Παράλληλα, «επιτέθηκε» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη, ενώ όσον αφορά τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μίλος Ντέλετιτς, ο Κούγιας υποστήριξε ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και το περιβάλλον του, το αρνούνται κατηγορηματικά.

****
Παίκτης του Πανιωνίου είναι από την Τετάρτη (6/2) ο Πέδρο Άρτσε. Οι «κυανέρυθροι» καλωσόρισαν μέσω των social media τον παίκτη στον σύλλογο λίγες ώρες πριν από τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος μεξικανός μέσος, που επιστρέφει στη χώρα μας, αφού πέρασε από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα