«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Λουτσέσκου για να πάει στη Σαουδική Αραβία

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ, αφού έγινε γνωστό πως ο προπονητής της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ φέτος, Ράζβαν Λουτσέσκου αποχωρεί από την ομάδα.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο ρουμάνος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση των Σαουδάραβων.

Ο ως τώρα τεχνικός του ΠΑΟΚ, δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Σαουδικής

Αραβίας να αναλάβει τα ηνία της και ενημερώθηκε πως εάν πει το «ναι» τότε ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι διατεθειμένος να πληρώσει και την ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, η οποία έχει οριστεί στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει έναν χρόνο πριν στο συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ρουμάνος τεχνικός αποτελεί διακαή πόθο της συγκεκριμένης ομάδας.

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το απροσδόκητο διαζύγιο με τον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι κάνει χρήση όρου του συμβολαίου του σχετικά με πρόωρη αποχώρησή του. Ο ΠΑΟΚ εύχεται στον Ράζβαν Λουτσέσκου καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα