Ο Ozzy Osbourne απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική του (video)

Ο γνωστός μουσικός, Ozzy Osbourne, επιτέθηκε κατά του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, απαγορεύοντάς του να χρησιμοποιεί τη μουσική του.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στο Twitter, ο Τραμπ μίλησε περιφρονητικά για τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος για το 2020 που μπήκαν στο «Crazy Train» (τραγούδι του Ozzy Osbourne).

Thank

you @MSNBC, real professionals! @chucktodd @maddow pic.twitter.com/7ZCkcUQ4yA

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 27 Ιουνίου 2019

Σε δήλωσή τους που δημοσιεύθηκε στο Rolling Stone, ο Ozzy και η σύζυγός του, Sharon, διευκρινίζουν ότι η μουσική του δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καμία καμπάνια χωρίς έγκριση.

Στη δήλωση αναφέρεται: «Με βάση τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του “Crazy Train” του Ozzy Osbourne αποστέλλουμε προειδοποίηση στους υπεύθυνους της καμπάνιας του Τραμπ (ή οποιασδήποτε άλλης καμπάνιας) ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μουσική του Ozzy Osbourne σε πολιτικές διαφημίσεις ή σε οποιεσδήποτε πολιτικές εκστρατείες. Η μουσική του Ozzy δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα σκοπό χωρίς έγκριση».

Οι Osbourne πρότειναν άλλα τραγούδια που θα πρέπει να ακούγονται σε πολιτικές εκδηλώσεις του Τραμπ. «Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πρόταση για τον κ. Τραμπ: ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε μερικούς από τους μουσικούς φίλους του. Ίσως ο Kayne West (Gold Digger), ο Kid Rock (I Am the Bullgod) ή ο Ted Nugent (Stranglehold) θα επιτρέψουν τη χρήση της μουσικής τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα