«Βόμβα» με Τίμα στον Ολυμπιακό – Πάει δανεικός στη Χίμκι ο λετονός φόργουορντ

Μία «βόμβα» ρίχνει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού λίγο πριν η σεζόν μπει στην τελική ευθεία της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurohoops, οι «ερυθρόλευκοι» θα δανείσουν τον Γιάνις Τίμα στη Χίμκι για το υπόλοιπο της σεζόν και το καλοκαίρι θα τον φέρουν πίσω στον Πειραιά αφού έχουν υπογράψει μαζί του κλειστό

διετές συμβόλαιο.

Τότε θα αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους αλλά βάσει αυτής της τελευταίας εξέλιξης, είναι πιο πιθανό οι δύο πλευρές να ψάξουν να βρουν μία συμβιβαστική λύση για να παίξει ο Τίμα αλλού. Και πάλι είναι, όμως, κάτι ρευστό και δεν μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή.

Ο λετονός φόργουορντ δεν πρόσφερε παρά ελάχιστα πράγματα και προφανώς ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν ήθελε να κρατήσει κάποιον παίκτη χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει για αυτόν θέση στο ροτέισον. Ο Άξελ Τουπάν με τον Κώστα Παπανικολάου θα κρατήσουν τις θέσεις στο «τρία», ενώ ο Μπριάντε Ουέμπερ έχει πείσει πως αξίζει να μείνει στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Με το που επιστρέψει ο Γιάνις Στρέλνιεκς από τον τραυματισμό του, θα πάρει τη θέση του συνονόματου και συμπαίκτη του στην Εθνική Λετονίας.

Ο Τίμα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Euroleague, αφού πέρασε η διορία για τις μεταγραφές, οπότε θα βοηθήσει την… προσωρινή του ομάδα να κερδίσει και πάλι το εισιτήριο που οδηγεί στην Euroleague μέσα από τη VTB League (πρώτη ή δεύτερη θέση με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ στον τελικό).

Πηγή: eurohoops.net

Keywords
Τυχαία Θέματα