Κούλουμα και με… πικρή γεύση για τον σεφ Κουτσόπουλο στο Αγρίνιο

Πολλοί απόρησαν όταν είδαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από το γήπεδο του Αγρινίου την Καθαρά Δευτέρα (11/3): «Ήταν ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτός που παρακολουθούσε τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο;».

Τελικά, ο ένας εκ των τριών κριτών του Masterchef πήρε θέση με story στο instagram

και τα αποκάλυψε… όλα. Είπε, μάλιστα, πως πικράθηκε από την ομάδα του, γι’ αυτό τον λόγο φαινόταν στεναχωρημένος στην κερκίδα, αλλά απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του Αγρινίου για την φιλοξενία.

Ο γνωστός σεφ βρέθηκε, λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα (11/3) στο Αγρίνιο και αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Παναιτωλικού κόντρα στην ομάδα του, τον Πανιώνιο. Η γηπεδούχος δεν… νήστεψε, έκανε «πάρτι» και έριξε πέντε γκολ στους «κυανέρυθρους».

Την επομένη ο ίδιος ο σεφ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το μπόλικο χιούμορ που διαθέτει. «5 μετρήσαμε. Πως να είμαι δηλαδή; Φοβερά φιλόξενοι. Να τα λέμε κι αυτά», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην ανάρτησή του στο instagram.

Αυτή η εικόνα του γνωστού σεφ έγινε viral με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τον τρολάρουν. Πικράθηκε… από την αγαπημένη του ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα